No has perdut a un fill, has guanyat una habitació

Ni t’ho creus. El teu fill, per fi abandona el niu. I no és que vulguis perdre-ho de vista, però, siguem francs, no et ve gens malament comptar amb una habitació més. Així que, sense remordiments, és el moment de posar-te a pensar com transformar el dormitori del “petitó” en una agradable sala d’estar, un estudi per treballar o l’espai que cobreixi les teves necessitats actuals.

A més, si creus que a partir d’ara el teu pis de Girona serà massa gran, l’ideal seria que reformases l’habitació i després et posessis en contacte amb un agent immobiliari que gestioni la venda o lloguer del teu habitatge. En aquest post et donem algunes idees perquè et resulti més senzill, i fins i tot, divertit.

Creu i ratlla

Tens dues opcions: o bé, comences de zero, buides l’habitació, la mobles i redecoras de nou; o bé, la transformes movent alguns mobles, canviant de lloc altres i substituint certs adorns. En el cas que decideixis començar de nou, la qual cosa seria probablement el més fàcil, aquests serien els passos a seguir:

  • Treu tots els mobles del dormitori: armari, llit, escriptori, cadires … TOT.
  • Un cop hagis buidat l’estada, l’ideal seria que pintases les parets amb un color suau, que pot anar des del blanc trencat a un gris molt clar. I és que, si la teva intenció és llogar o vendre el pis, és millor que no arrisquis amb colors atrevits que només agraden a un grup molt específic de persones.
  • A continuació, ja pots moblar. Una butaca, un sofà, una taula i unes cadires seran els mobles bàsics que generalment necessitaràs per preparar un salonet. Encara que, òbviament, l’elecció del mobiliari sempre dependrà del tipus d’habitació en què vols convertir l’actual. Al marge d’això, una bona idea és que el sofà que col·loquis, sigui sofà-llit. D’aquesta manera, la teva nova sala d’estar, pot passar en un moment en una habitació extra per als convidats.

Transformar en un saló extra

L’altra possibilitat és que transformis el dormitori en un saló nou amb només uns petits canvis per evitar haver d’entrar en despeses que surtin de la teva presupesto. En aquest cas, et proposem les següents idees:

  • Transforma el llit en un divan. Si canvies el cobrellit, treus el capçal (si el té) i col·loques sobre alguns coixins de diferents mides … Voilà! Ara tens una zona chill out per relaxar llegint un llibre, escoltar música o veient la tele.
  • Canvia les cortines. Ja saps el que es diu, unes cortines, cortinetes, stores … són uns elements capaços de transformar una habitació. Bé, doncs si substitueixes els actuals per altres acords amb el nou interiorisme, estaràs molt a prop del canvi total de l’habitació.
  • Redecora buscant la senzillesa. Seguint el criteri de l’estalvi, en aquesta ocasió, la decoració consistirà en reduir els ornaments ja existents. És a dir, anem a treure tots aquells elements que s’associïn amb un dormitori juvenil. La simplicitat t’ajudarà a crear un ambient tranquil que, no ha de mancar de personalitat si incorpores algun adorn original.

 

No importa com decideixis treure-li profit a l’habitació. El rellevants és que ara comptes amb un saló o sala d’estar més per gaudir, la qual a més afegeix valor a la teva propietat.

Has transformat l’antic dormitori dels teus fills en un acollidor saló? Com ho vas fer? T’agradaria compartir alguna de les teves idees?

александр лобановский харьков классАлександр Фильчаков Васильевичig option регистрация

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *