Com pots ordenar el teu maquillatge

Si ets una apassionada de la cosmètica, els organitzadors de maquillatge es convertiran en el teu gran aliat. Si ets de les que t’encanta estar a l’última i provar les novetats, segur que t’has ajuntat amb una bona col·lecció de cosmètics. En més d’una ocasió t’hauràs proposat comprar un organitzador de maquillatge i a Apialia Girona considerem que és molt recomanable disposar d’estotjos per a guardar maquillatge.

Organitzadors de maquillatge
Acostumem a maquillar-nos a l’habitació o al lavabo, llocs de la llar en les quals és complicat mantenir la neteja i l’ordre. Si guardes els teus cosmètics a l’habitació, tendiran a barrejar-se amb roba, bosses, sabates i diversos complements. Si ho fas al lavabo, tendiran a regirar-se amb els sabons, escumes d’afaitar, laques, etc.

Són aquestes les circumstàncies que propicien que els cosmètics desapareguin quan més els necessitem, encara que sabem que no s’han perdut i segueixen aquí. Per això, disposar d’un organitzador per a maquillatge et facilitarà la teva rutina diària quan et col·loquis davant del mirall.

Sense dubtes, com hem anat comentant, un organitzador pels cosmètics serà imprescindible però… Què hauràs de tenir en compte abans de comprar-ho? En primer lloc hauràs de fer un inventari de tot el que tens perquè el teu organitzador de cosmètics s’adapti a aquest volum.

També hauràs de tenir en compte els diferents tipus de maquillatge que tens, perquè l’organitzador per a cosmètics tingui tants compartiments com necessitis.

Quin material és el millor per a un organitzador de cosmètics?
Si ho utilitzaràs únicament a casa, ho tenim clar. La nostra recomanació és que et facis amb un organitzador de maquillatge acrílic. Gràcies a aquest material transparent es pot visualitzar el contingut per identificar còmodament el que necessites a cada moment. No és el seu únic avantatge, els organitzadors de cosmètics de metacrilat es poden rentar fàcilment. Caldrà amb passar un drap humit, o si vols fer una neteja més a fons podràs rentar-los amb aigua i sabó.

Si t’agraden els accessoris de moda, les joies o la bijuteria tant com el maquillatge, tenim una recomanació que t’encantarà. Parlem d’unir tots dos mons en un mateix lloc, en un tocador joier que et permetrà tenir ordenat tots aquests objectes.

Si en comptes de comprar un organitzador de maquillatge prefereixes alternatives DIY, no hi ha problema. Ho pots fer tu mateixa prenent algunes idees. Tindràs un organitzador per a cosmètics d’acord amb les teves necessitats i el teu estil. Amb creativitat, una mica de temps i paciència perquè tinguis el teu model ideal.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *