Consells per aprofitar el buit de l’escala

Tenim tendència a veure-ho com un espai sense profit i, no obstant això, aprofitar el buit de l’escala pot oferir-te la possibilitat de comptar amb espais, racons o buits amb els quals aparentment no comptaves.

A Apialia Girona sabem que pot ser una zona molt versàtil. Caldrà una miqueta d’imaginació, conèixer bé les teves necessitats i per descomptat, una bona planificació per a convertir-ho en un espai molt valuós. En aquest post et proposem algunes idees per aprofitar el buit de l’escala que et poden servir d’inspiració, consells que poden fer que treguis el màxim profit a aquest espai.

Emmagatzematge sota escala

És la solució més utilitzada per molts, ja que sembla que a casa mai tenim suficients armaris per a poder emmagatzemar tot el que necessitem. Col·locar portes, prestatges o calaixos en aquest espai és una opció segura a més de pràctica. Si desitges aprofitar cada centímetre, el millor és que optis per mobles sota escala a mesura.

On col·loco les bicicletes?

Ets dels que aprofita el cap de setmana per a fer esport, per exemple, sortir a passejar amb bicicleta. Però no tens l’espai idoni per a col·locar-la i sempre està molestant. Si tens escala no ho dubtis, col·loca uns ganxos per a penjar-les i llest. No et faran més nosa!

Un despatx, on mai l’hauries imaginat

Necessites un petit racó per a tenir la teva oficina a casa, però no pots dedicar-li una habitació exclusiva per a això. L’escala serà la teva salvació! Col·loca mobles per sota l’escala (una taula i alguna prestatgeria serà suficient). En lloc d’una cadira d’oficina, podràs donar un cop d’ull a les nostres cadires de menjador perquè quedi més integrat en la decoració de la llar.

Per fi tindràs els teus llibres ordenats!

Tens els teus llibres escampats per totes les habitacions, perquè devores tants, que no saps ni on col·locar-los. El buit sota l’escala et dóna l’oportunitat de tenir la biblioteca a casa que sempre vas somiar.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *