Com organitzar una habitació infantil petita?

Mantenir l’ordre a l’habitació d’un nen pot semblar una tasca difícil, però independentment de l’edat del nen, el secret d’una habitació infantil ben organitzada és proporcionar moltes àrees d’emmagatzematge clarament definides al voltant de l’habitació. Sense formes òbvies d’emmagatzemar les seves pertinences, la majoria dels nens simplement deixaran les seves pertinences en el pis o les llancen fora de l’abast de la vista a l’armari. Tingues en compte els següents consells i ensenya als més petits habilitats organitzatives des d’una edat primerenca.

Per a aconseguir una organització ideal a les habitacions infantils petites segueix els següents consells:

Optimitza l’espai amb caixes
Aprofita tot l’espai disponible. Una o dues caixes grans de plàstic en espais buits com sota el llit o el bressol sempre són útils. Aquests espais són ideals, ja que ajudaran a reorganitzar l’habitació ràpidament. El plàstic transparent facilita la cerca de l’objecte desitjat sense escampar el contingut de la caixa pel sòl.

Utilitza mobles versàtils
Quan realitzis la planificació de l’habitació del teu petit, pensa en el futur: un bressol es converteix en llit, un canviador que evoluciona cap a escriptori. A més, els mobles amb rodes, modulars que permeten donar diversos usos als espais de l’habitació dels petits. Aquests ajudaran a mantenir l’ordre en les diferents transformacions de distribució que l’habitació pugui sofrir al dia i en el temps.

Cistelles per a emmagatzemar joguines
Un parell de cistelles de reixetes seran el lloc ideal per al magatzematge extra de joguines en els dormitoris infantils. Amb aquest còmode sistema de magatzematge extra, els petits podran organitzar totes les joguines que tenen espai en prestatgeries i còmodes. Igual que les caixes plàstiques, en ser reixeta el petit podrà veure les joguines que necessita sense haver de treure’ls tots.

Utilitza l’espai vertical
Utilitzant prestatges i armaris que ocupen l’espai vertical podràs aconseguir mantenir l’ordre i et regalen espai extra sense llevar ni un centímetre de l’habitació. I és que els nens necessiten espai per a jugar. Per a una major sensació d’ordre posa els objectes en caixes, les quals podràs treure i col·locar de nou en el seu lloc sense desordenar. Un benefici addicional de l’emmagatzematge vertical és que et permet situar algunes joguines massa altes, perquè aconsegueixin les mans petites. Això significa que, en última instància, exercir cert control sobre els problemes que s’estenen pel sòl.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *