Atreveix-te amb els panys digitals

A Apialia Girona et parlem sobre els beneficis de comptar amb un pany digital a casa. Aquests panys són versàtils, segurs i funcionals. Si estàs buscant un pany per a la teva llar, llegeix els seus beneficis i dóna-li una oportunitat al futur.

  1. Fàcil i còmode
    La seva font d’energia són les piles, per la qual cosa només has d’estar atent a la càrrega de les bateries. Les piles que vénen incloses en els equips poden durar fins a 3 anys i mig. Pel que a llarg termini resulta econòmic.

    Quan la pila està baixa el pany emet una alerta avisant que és moment de canviar-la. Pel que difícilment et quedaràs sense energia per a que continuï funcionant.
    En el remot cas que les piles es desgastin completament, n’hi ha prou amb col·locar una bateria de 9 volts en uns connectors externs que té el pany per a carregar-la temporalment i digitar l’accés.

  2. T’oblides de les claus
    Potser el principal avantatge d’aquests panys, i per la qual ha cobrat popularitat en els últims anys, és el fet que no necessites carregar claus per a obrir-lo.

    El seu funcionament és senzill i l’obertura més. Existeixen models que obren amb petjada, uns altres amb codi numèric i alguns, molt populars als hotels, s’obren amb una targeta.

    Despreocupa’t que ningú podrà copiar o duplicar la teva clau. Els models més avantguardistes permeten registrar fins a 900 empremtes dactilars o codis que pots esborrar o modificar en el moment en què ho desitgis.


    3. Són resistents

    La seva constitució metàl·lica permet que sigui instal·lada en exteriors sense danyar-se físicament ni afectar el seu funcionament.


    4. Obre-la amb el teu mòbil

    Algunes marques manegen models que mitjançant un app del mòbil permeten obrir i tancar el pany a distància des del cel·lular.Pel que tindràs el control del teu pany en el palmell de la teva mà.

    5. Són més segurs
    Resulten més segurs i difícils d’obrir en cas de robatori, comparades amb un pany tradicional. El seu mètode d’operació, permet que des de l’interior es pugui obrir amb facilitat. El principal avantatge dels panys digitals radica en la seva alta seguretat i fiabilitat, ja que controla els accessos i algunes et permeten saber els qui i en quins moments van entrar a la casa.

    Dóna-li major protecció a la teva llar amb un pany digital. Ja en tens un a casa?

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *