Idees per a decorar una habitació amb un piano

Avui tractem un tema poc habitual, però no per això menys interessant: les habitacions amb piano. On ho col·loquem? Com ho integrem? En una botiga de pianos et poden donar molts consells útils, però la decoració corre del teu compte. Cal donar-li l’espai que es mereix.

Habitacions amb piano en decoracions sofisticades i eclèctiques
En un elegant saló, eclèctic i sofisticat, el piano es pot col·locar a un dels costats de la xemeneia, davant de la finestra, a uns passos de la zona d’estar, la distància perfecta per a sentir tocar una delicada peça.

Habitacions amb piano en decoracions vintage
Un excel·lent exemple de com integrar el piano en la decoració és convertir-lo en peça exclusiva del mobiliari, sobretot si no hi ha molt d’espai.

Habitacions amb piano en decoracions clàssiques

L’avantatge dels pianos de paret o verticals és que no ocupen més espai que una llibreria, encara que no val qualsevol racó. Cal tenir en compte el tamany de l’estada i evitar l’excés de llum directe.

Habitacions amb piano de cua
I què succeeix amb els pianos de cua, que ocupen gairebé tres vegades més que els de paret? En aquests casos és imprescindible convertir-los en el centre focal de la decoració, evitant mobles molt enganxats al seu voltant.

Habitacions amb piano de cua en espais petits
Si la distribució és bona i els mobles estan ben triats, un piano de cua pot tenir cabuda en un saló petit. En una sala d’estar, organitzada al voltant d’una taula de centre, el piano pot ocupar una de les cantonades, entre dos finestrals.
Habitacions amb piano de cua en decoracions neutres
La majoria dels pianos són de tons foscos o de fusta. Com ocupen un gran volum dins de l’estada, un bon truc per a integrar-los amb gust i delicadesa és envoltar-los de colors suaus, blancs i neutres.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *