Tres raons per posar parquet a casa teva i dos per no fer-ho

L’elecció del tipus de sòl no és un assumpte menor. No només s’ha de tenir en compte la qüestió estètica, també entren en joc factors com la durabilitat i la resistència o la facilitat a l’hora de la neteja. Sense oblidar, per descomptat, el poc o molt que la seva instal·lació pugui afectar la nostra economia personal.

Un dels sòls favorits de la majoria de la gent sol ser el parquet. I és que la seva calidesa té molts defensors. No obstant això, tampoc li falten detractors. Vegem algunes de les principals raons que exposen uns i altres per escollir un terra de parquet o per descartar-lo.

3 motius per a instal·lar parquet

Més enllà dels motius estètics que òbviament són absolutament personals, aquí tens tres raons objectives per valorar si et convé o no instal·lar parquet al teu pis:
És durador. Pot mantenir en bones condicions durant un llarg període de temps. Això sí, sempre que, el tinguis cura de forma regular.

És fàcil de netejar. Una de les raons més valorades per les persones que s’han instal·lat parquet a casa és que n’hi ha prou amb passar l’aspirador o una mopa, per mantenir el parquet en perfectes condicions.

Protegeix de les al·lèrgies. En el cas que tinguis al·lèrgia als àcars de la pols, tenir terra de parquet és una de les opcions més recomanades.

2 raons per descartar el parquet

En la banda oposada se situen aquells que després de sospesar s’han decantat per opcions diferents del parquet. Vegem dos dels motius que addueixen:

Hi ha opcions més econòmiques. I és que un parquet de bona qualitat, que t’ofereixi garanties de durabilitat i d’ús, no serà una elecció barata.

El seu deteriorament inclou cruixits. El que uns identifiquen amb l’encant dels terres de fusta, per a altres pot ser un turment. I és que, el pas del temps i l’ús continuat, fan que, a poc a poc, siguin inevitables els cruixits de la fusta.

La instal·lació de parquet al terra de casa teva no és a priori una decisió correcta o equivocada. Només és una decisió que s’ajusta a les teves preferències. Explica’ns! Prefereixes parquet o ceràmica?

толковая реклама новороссийскброви формаforeign office travel advice russia

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *