5 Tips per estalviar en el rentat de la roba

Quan vols estalviar a casa, gairebé mai penses en com estalviar en les teves rentadores. T’enfoques en el menjar, l’electricitat, i altres despeses. Però cada poquet que puguis estalviar a casa compte. Com sempre a Apialia Girona et donem uns tips pràctics perquè puguis estalviar a casa fàcilment.

1. Utilitzar aigua freda
Assegurat d’utilitzar aigua freda en la rentadora quan triïs el cicle de rentat que utilitzaràs. Això et permetrà estalviar diners al no escalfar l’aigua per a aquesta rentada. Per tant, utilitzes menys energia, i així estalvies diners.

  1. No utilitzis l’assecadora
    En molts països encara es tendeix la roba al sol. Però si tens assecadora, utilitza-la només quan sigui necessari. O sigui, els dies de pluja.
    Si no vols assecar a l’aire la roba interior, llavors utilitza-la per a aquesta roba solament.

    3. Estalvia en costosos detergents
    Estalvia fent el teu propi detergent. Molta gent diu que utilitzant el seu propi detergent els queda fins a millor rentada la roba. Especialment si tens nens o persones amb al·lèrgies en la pell.

    4. Omple la rentadora en cada rentat
    Sempre que puguis, omple la rentadora al màxim. Recorda que cada vegada que rentes la roba, estàs gastant energia elèctrica, aigua i es trenca la roba mes ràpid.

  2. Utilitza un cicle de rentat eco
    El rentat eco és l’opció mediambiental més amistosa, però usa-la amb cura! Consumeix fins i tot menys aigua a baixa temperatura que la rentada ràpida, pel que sí escolleixes aquest cicle en cada rentat estalviaràs!


Aquests són els tips per a estalviar a casa cada rentada que facis, ho posaràs en pràctica?

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *