És legal deixar la bici al portal?

Anar en bicicleta és una de les aficions que més gent comparteix, sobretot quan arriba el bon temps i comptem amb alguns dies per descansar. I és que fer llargues passejades a dues rodes és una de les opcions més divertides i saludables que podem triar per a les nostres vacances.

Estem d’acord que és genial recórrer el passeig marítim del teu lloc de vacances amb la bici, però també és veritat que normalment l’apartament de la platja no té massa metres, el que significa que la bici o les bicis, es converteixen en un destorb difícil d’ignorar.

Arribats a aquest punt, tens dues opcions: deixar-la al portal o guardar-la dins de l’apartament.

Puc deixar la bici al portal?

Sense entrar en detalls sobre l’objecte en concret que volem deixar al portal, la Llei de Propietat Horitzontal diu que qualsevol propietari que vulgui fer ús particular d’un espai comú de la comunitat, té el dret i el deure de sol·licitar-ho de forma prèvia a la comunitat.

És a dir, si el que t’interessa és deixar la bici al portal, hauràs de sol·licitar a la comunitat de veïns. Ara bé, com s’ha de comunicar? La teva sol·licitud haurà de ser inclosa en l’ordre del dia de la Junta de propietaris i ser aprovada per unanimitat. Si és així, la resolució s’ha de dur després davant notari perquè doni fe i finalment s’inscriurà en el Registre de la Propietat. A partir d’aquest moment, podràs deixar la bici al portal amb la tranquil·litat que cap veí podrà queixar-se.

Cercar un espai al pis

Descartada la idea de deixar la bici al mig del saló, el millor serà instal·lar un suport per penjar-la. Al mercat hi ha multitud de tipus diferents, tant per a una bici com per a dos. Per triar el més adequat hauràs de fixar-te en l’espai de paret del que disposes, l’altura a la qual vols que vagi i el material del mur.

Aprofita el bon temps i gaudeix a l’aire lliure d’activitats com anar en bicicleta, guanyaràs en salut física i mental. Després, ja decidiràs on la guardes, si al portal o a la terrassa de casa teva.

растаможки нетбуковель забронировать номердвери для ванной комнаты в одинцово

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *