El canvi climàtic és una realitat

El canvi climàtic és una realitat i constitueix una amenaça per al medi ambient i per tant per als éssers humans. Hem de ser més conscients que la solució passa per les nostres mans, per buscar alternatives al nostre dia a dia per a contribuir a la reducció d’energies que contaminen, com el petroli, el carbó o el gas i optar per energies renovables que a més de ser més rendibles, aconsegueixen pal·liar els efectes del canvi climàtic.
Una llar ecològica, suposa un ús responsable dels recursos dins de la llar, cuida del medi ambient i contribueix a la seva cura, mitjançant petites accions que generen un impacte positiu per al planeta, accions tals com tenir una alimentació sana i natural amb l’ús d’aliments frescos i de temporada, eliminar o reduir l’ús de plàstics i reduir el consum d’aigua i d’energia.
A més de tot això, també estaria l’opció de viure en un habitatge ecològic com a tal, és a dir, des del punt de vista des de la seva construcció, amb materials naturals que no contaminin juntament amb un disseny bioclimàtic perquè s’adapti a la llum, al sol i als vents. Això significa, tenir en compte tot el que la naturalesa ofereix perquè l’impacte en el planeta sigui el mínim.

Cal tenir en compte que aquests habitatges no són adequats, per contra són molt més confortables i sanes que les actuals, encara que encara queda molt camí per recórrer perquè l’arquitectura sostenible guanyi terreny, passant perquè la consciència social en general i respecte a una vida més ecològica en particular, augmenta.
Mentrestant, hem de pensar que la petjada ecològica del nostre pas pel planeta és ja massa profunda, amb el que una llar ecològica, es perfila més primerenc que tard com l’habitatge del futur.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *