Les localitzacions de Joc de Trons a Girona que has de conèixer

Girona és una ciutat que ens encanta. Per això no ens estranya que l’hagin triat com a escenari d’alguns llocs de la sisena temporada de Joc de Trons. A Apialia Girona sabem que estàs contant els dies per poder veure la nova temporada de Joc de Trons,
així que avui et parlarem d’algunes de les localitzacions gravades a Girona. Si no has vist la sisena temporada de la sèrie atenció perquè AQUESTA ENTRADA POT CONTENIR SPOILERS.

Desembarcament del Rei

Sembla que Girona ha substituït Dubrovnik com la capital dels Set Regnes. Al sisè capítol de la sisena temporada vam veure a la reina Margaery a la porta del Gran Septe a punt de fer el camí de la vergonya. El Gran septe és la catedral de Girona i en la plaça de la catedral és on Jaime Lannister i el seu exèrcit intenten evitar que la reina Margaery faci aquest camí fins a la Fortalesa Vermella.

Per al rodatge van haver de tapar les estàtues per a evitar les connotacions religioses i per a no poder associar-la a cap època en concret. La part contrària a la catedral es va tapar amb un croma i sembla que Girona tingui mar.

Braavos

-En el primer capítol de la sisena temporada vam veure que Arya Stark està demanant ajuda en un carrer de Braavos. Aquest carrer és el Carrer del Bisbe Josep Cartaña, molt prop de la Catedral de Girona que veurem uns capítols més endavant.

-En el cinquè capítol torna a aparèixer Girona. En aquesta ocasió Arya Stark està en una plaça veient una obra de teatre perquè li han encarregat matar a una de les actrius. L’obra de teatre té lloc en la Plaça dels Jurats de Girona.

-En el setè capítol, Arya passeja pel mercat a la recerca d’un bitllet de vaixell per a anar-se de Braavos. Aquest mercat està situat en el Passeig Arqueològic.

-En el vuitè capítol tornem a veure al Arya, i això implica que Girona torna a sortir en Joc de Trons. En aquest cas surten diferents llocs del barri antic de la ciutat. Volem destacar els Banys Àrabs per on passa Arya quan està fugint per a evitar ser assassinada i la Licitada de Sant Domènech.

Antiga

En l’últim capítol de Joc de Trons Sam arriba a Antiga per a convertir-se en maestre. L’interior del monestir de Sant Pere de Galligats, on es troba el Museu arqueològic de Catalunya, és l’entrada a la Biblioteca d’Antiga.

A part de visitar les localitzacions de Joc de Trons a Girona també podeu menjar-vos la mà de Sir Jaime Lannister, més conegut com el Matareis. On? A la gelateria Rocambolesc de Jordi Roca.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *