Teulades que garantitzen una eficiència energètica domèstica

Recentment, la companyia de BMI Group, especialitzada en la fabricació i venda de productes i solucions per a cobertes, ha presentat el seu sistema per a teulades Tectum Pro.

TectumPro és una solució innovadora que integra els materials més avantguardistes del mercat per a la construcció de teulades, tant de ceràmica com de formigó. Està compost per films impermeables transpirables, garantitzar l’aïllament, i que, combinades amb altres components constitueix una de les solucions més innovadores del mercat.

El sistema pren especial atenció a l’aïllament tèrmic, considerat com una de les mesures d’eficiència energètica més efectiva. 
Un altre dels avantatges del sistema és la seva facilitat d’instal·lació, realitzada completament en sec. Aquesta solució s’instal·la en la meitat de temps que altres solucions tradicionals, segons les proves d’instal·lació que la companyia ha realitzat en les seves instal·lacions amb muntadors professionals qualificats. D’aquesta forma el procés és ràpid, senzill i eficient i el resultat destaca per la seva gran durabilitat.
Cal recalcar, també respecte el mediambient, ja que cadascun dels components del nou sistema, no tenen plom. Les teulades es fabriquen a partir d’una selecció de matèries primeres minerals presents en la naturalesa i totalment reciclables. D’aquesta forma, ajuda a garantir la sostenibilitat de l’edificació en la qual està instal·lat, d’acord a paràmetres que superen l’exigit pel Codi Tècnic de l’Edificació i que compleixen amb exigents estàndards com el Sistema Passivhaus.

El sistema també contribueix a millorar la salubritat dels habitatges en les quals s’instal·la. Compta amb microventilació, un nivell màxim d’impermeabilització i control de sortida de vapors, per la qual cosa proporciona una millor qualitat de l’aire interior, millorant la salut i el confort dels seus habitants.

T’ha semblat interessant l’article? Creus que totes les cases haurien de comptar aquest nou sistema? A Apialia Girona recomanem aquesta alternativa ja que contribueix al mediambient i a una major eficiència energètica domèstica.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *