Com vendre un habitatge a través de les xarxes socials?

La raó principal per la qual pots anunciar la teva casa a les xarxes socials és que aquests mitjans constitueixen un dels millors espais on pots assabentar-te de qualsevol informació, a causa que funcionen a través d’efectes virals. Gràcies a les xarxes, quan una persona dóna a conèixer una informació, immediatament comença a difondre’s per una altre, generant una llarga cadena de difusió.

Les xarxes socials són una bona eina per vendre, ja que obtenen fàcilment un gran ressò, i no requereixen d’una gran inversió inicial. En l’actualitat, les immobiliàries cada vegada més, han de pensar i buscar noves formes de mostrar-se als seus possibles compradors, degut a la competivitat que ofereix el sector.

Apialia Girona volem ensenyar-te com pots aprofitar les xarxes socials al màxim, per vendre la teva casa de forma ràpida i eficaç.

Com pots utilitzar les xarxes socials per vendre una casa:

Actualment, existeixen diverses estratègies per part de les xarxes per a aquells venedors que desitgen anunciar una propietat de manera efectiva:

1. Començar amb etiquetar adequadament l’avís del teu immoble i publicar-ho a les xarxes, així obtindràs més possibilitats de que puguin trobar-ho fàcilment els teus potencials compradors.

2. Utilitza videos o imatges 360º: les imatges d’un habitatge no són suficients a vegades, per destacar en les xarxes socials. S’ha comprovat que la mostra d’un habitatge mitjançant videos o imatges 360º, han augmentat el nombre de compradors interessats i fins i tot s’ha pogut augmentar el preu de la mateixa.

3. Crea un contingut atractiu i de qualitat
Les xarxes socials són col·laboratives si el contingut és d’interès, pel que amb un bon contingut et serà més senzill obtenir més visibilitat. Gràcies a les xarxes, tens milions d’usuaris disponibles a compartir la teva informació per arribar al teu possible client.

Et semblen útils les xarxes per anunciar un immoble? Què opines?

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *