Consells i protocol per vendre cases a estrangers

En el més profund de la crisi immobiliària, les compres de pisos i cases per part d’estrangers no residents a Espanya han salvat al sector d’una patacada més gran. Com ja  et vam explicar a api.cat i segons el Centre d’Informació Estadística del Notariat, les xifres ho demostren: durant el segon trimestre de 2014 el 55,3% de les transaccions registrades van ser realitzades per estrangers.

Dels quals, les nacionalitats que més van comprar van ser els britànics (16,7%), seguits dels francesos (10,5%), els russos (7,1%), els alemanys (6,6%), i finalment, els belgues (6,1%) i suecs (5,7%). Ja en la posició número deu d’aquest rànquing es troben els Xinesos, dels que tant t’hem parlat a api.cat, amb un 3,1% de les inversions.

Tant l’idioma com les diferències culturals, poden ser una barrera a l’hora de tancar una operació immobiliària. Saber com tractar a un client estranger t’ajudarà a tenir més èxit i encara que hi ha de tot a tot arreu, de vegades, els estereotips ens poden ser útils. Per això, et donem uns breus consells de protocol perquè res entorpeixi la teva venda.

Britànics
Són persones extremadament polite – educats en anglès- i la majoria estan convençuts que el seu idioma el parlen de sèrie a tot el món. Per tant, el primer consell és: exercita el teu anglès o contracta a algú per a què els atengui amb un excel·lent nivell.

Però això no serà suficient, els britànics fa dècades que venen a Espanya a passar les vacances a les nostres costes. Per a ells no és un territori desconegut i de fet, existeixen moltes “immobiliàries angleses”. Tot i així, tu també pots adaptar-te:

  •   Sigues molt formal i molt educat quan els atenguis personalment, gairebé amb un aire ‘cavalleresc’ o com diuen ells, de ‘gentleman’. Veuràs que ells repeteixen moltes vegades expressions com ‘Oh, that’s lovely’ i et diran moltes més vegades, ‘Thank you’.
  • No el subestimis, viuen a tan sol 2h de vol i si realment volen comprar, segurament estiguin més al corrent de quina és la situació financera del país, l’estat del mercat i els preus que es mouen, que molts espanyols.
  • Compleix amb la teva paraula de la manera més eficaç possible. Només confiaran en les agències que demostrin ser fiables i eficaces. Donar-los tota la informació possible d’aquest pis que desitgen a Girona, en anglès i complir amb les promeses que li facis tipus ‘Ara mateix t’ho envio per email’ i que sigui efectivament sigui mateix i no demà, són detalls que importen.

купить шлепки на платформепланшеты лучшиеФільчаков Олександр Васильович прокурор

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *