Com evitar caure en la rutina a la feina

Treballar com a API és bastant dinàmic; les constants entrades i sortides d’immobles a la cartera de clients de la teva agència, així com estar constantment tractant amb gent nova en encarregar-se de gestionar les visites a pisos i cases, fa que no sigui un treball de prostrar-se a l’oficina tot el dia amb les mateixes persones. No obstant això, com a qualsevol feina, existeix el risc de caure en la rutina i anar-se desincentivant amb el pas dels anys. Avui a api.cat et volem donar alguns consells per evitar-ho.

Està científicament demostrat que si sempre utilitzem els mateixos circuits neuronals per desenvolupar la nostra activitat física i mental, caiem en una rutina que pot atrofiar el nostre cervell. Per això, els nous reptes poden produir-nos mandra, ansietat o por, es deu al fet que el nostre cervell està massa acomodat en la rutina. Per contra, els nous reptes haurien de motivar-nos i crear noves connexions cerebrals, per ser capaços de mirar de cara els nous obstacles i trobar solucions. Dit això, aquí van els nostres consells:

Varia l’ordre de les teves tasques: Si treballes a una agència API i estàs acostumat a organitzar-te les tasques del dia sempre de la mateixa manera, trenca aquest esquema. No per posar-ne un altre diferent i seguir repetint-lo, si no un esquema que et permeti canviar-lo cada dia, segons et convingui.

Aposta amb tu mateix: Una manera de mantenir-se incentivat és la de posar-se un objectiu i, d’alguna manera, competir amb un mateix per aconseguir-lo. Per exemple, aposta’t a tu mateix que trigaràs solament 2 mesos en vendre aquesta casa que acaba d’entrar i comença el teu propi rànquing d’èxits. Això sí, sense obsessionar-se i sabent que si no ho aconsegueixes en el temps que t’havies establert, és només un joc.

Recicla’t: en qualsevol sector sorgeixen noves aplicacions tecnològiques o noves teories que es poden aplicar a la feina. És una altra forma de no caure en la rutina i sentir que estàs sempre renovant els teus coneixements i capacitats. Assisteix a cursos de formació, llegeix llibres frescos del sector, esbrina noves aplicacions web per organitzar el teu treball, aprèn a fer presentacions creatives o anunciar els habitatges d’una forma innovadora. A més d’evitar l’avorriment, et convertiràs en un API més amb més recursos, i per tant, més competent.

Demana nous reptes: Si treballes per a una agència API en la qual hi ha diferents tasques o jerarquies, demana-li al teu cap que t’inclogui en nous projectes o àrees que t’interessin. Personalment, sentir que compten amb tu serà un motor per seguir esforçant-te; i per al cap, veure que estàs motivat i amb ganes de seguir creixent i aprenent, un al·licient per promocionar-te.

Distreu-te en el teu temps lliure: en sortir de la feina i els caps de setmana aprofita per fer activitats a l’aire lliure, esport, quedar amb els amics i tot allò que t’agradi. Tenir la ment relaxada i satisfeta gràcies a fer el que t’agrada, és bo per a la teva salut i per mantenir una actitud positiva davant la vida i la feina.

Et semblen útils aquests consells? Els apliques ja per mantenir-te motivat a la feina?Фильчаков прокурор харьковагугл россия поисковая системакомпании грузовых перевозок

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *