Descobreix la pintura Chalk Paint!

La pintura Chalk Paint ha significat tota una revolució al món de la decoració d’interiors i la restauració de mobles para milers d’afeccionats al Do It Yourself. És una pintura decorativa súper versàtil a base de guix, amb tantes avantatges, que et seduirà, segur.

Caraterístiques de la pintura Chalk Paint

  1. És una pintura amb base a l’aigua, per la qual cosa es neteja fàcilment.
  2. Pinta tot tipus de superfícies! Com ho llegeixes, serveix per pintar qualsevol tipus de material (fusta, metall, vidre, plàstic, teixits…) el que et permet estalviar en haver de comprar diferents pintures, pinzells i productes per a cada projecte decoratiu.
  3. És ecològica i inodora, no danya el medi ambient i no fa olor a res!
  4. És densa i condeix moltíssim
  5. Pots definir la textura de l’acabat amb un senzill paper d’escata
  6. No fa falta escatar el moble per pintar-lo! Només hauràs de preocupar-te de la part creativa i t’estalvies el pas més avorrit i pesat de tots; haver d’escatar i/o decapar la pintura vella d’un moble per pintar-lo.

Ja has pensat amb quin moble pots experimentar per al teu pis a Girona?

Colors per a tots els gustos

Probablement és la pintura amb més colors pastís i vintage que existeix. I això és així perquè és una pintura pensada precisament per decorar i renascuda en ple boom de tot el que té a veure amb la decoració vintage, shabby chic i d’estil nòrdic…

Com es pinta amb Chalk Paint?

Amb la Chalk Paint, no cal ser regular i uniforme amb les passades, com més pinzellades li donis en totes direccions, millor! És recomanable donar 2 capes de pintura i una vegada seca, decidir si vols escatar la superfície per a un acabat setinat o deixar-la amb textura.

нанесение тенейметоды рекламыпародонтит симптомы

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *