Decoració amb essència d’origens

No resulta res estrany que, en posar en venda un dels pisos que posseeixes a Girona, el comprador no està interessat a mantenir el mobiliari que li hem ofert. En un primer moment, vas pensar que podries donar-lo a la beneficència. No obstant això, el vincle emocional que t’uneix a algun d’ells, t’ha fet replantejar-te aquesta possibilitat. Lògicament, tots no tindran la mateixa utilitat ni poden ser inclosos en la teva llar, atès que acabarien atabalant l’espai i generant clars trastorns.
L’ideal seria que realitzessis un primer sedàs, on rebutgessis tots aquells elements que no tenen cabuda en la teva vida i apostessis per mantenir els que realment poden aportar-te alguna cosa. Les raons per a això són senzilles, però, des d’ Apialia Girona volem recordar-te alguns dels avantatges de disposar d’aquests mobles clàssics a la nostra casa.
Com bé sabràs, aquests mobles, en el cas de sofrir algun desperfecte que afecti la seva part estètica, poden ser restaurats per a retornar-los la bellesa que sempre van tenir. La seva presència en qualsevol estada aportarà un toc distintiu, destacant tant per l’elegància com pel valor històric que pot portar associat.
Un altre motiu pel qual restaurar mobles antics, és condicionar la teva llar i aportar-li un estil decoratiu diferent al que posseeix en l’actualitat. No únicament es tracta d’incloure un estil clàssic modern, on prevalgui el contrast de la claredat de les parets i motllures del sostre amb els tons foscos del mobiliari. Podràs combinar objectes amb línies decoratives totalment diferent però que, en conjunt, creen una harmonia inigualable. El millor és que podràs barrejar tota mena de materials.

Per tant, si decideixes quedar-te amb els antics mobles que tens en el pis que vas vendre, no has de preocupar-te i molt menys veure aquesta situació com un problema. Gràcies a la seva inclusió el teu habitatge, de manera general, i les teves estades, en particular, adquiriran caràcter. Així que, llança’t a crear nous espais únics que es converteixin en punts d’admiració de tots els teus coneguts.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *