Vesteix la teva casa amb paper pintat

Són moltes les persones que tenen el costum de canviar el color de les parets de casa almenys una vegada a l’any. Un hàbit que sol realitzar-se en aquesta època de l’any i amb el qual vam aconseguir donar-li un toc diferent de la nostra llar. No obstant això, aquest aire nou no només s’aconsegueix amb la brotxa, hi ha altres opcions que cada vegada es fan servir més, com per exemple, el paper pintat.

Aquesta alternativa es presenta com un món de possibilitats molt més ampli que el que ofereix la pintura. Dissenys de tota mena i textures d’allò més variades són algunes de les propostes que fora del paper pintat simplement no existeixen. El cas és que resulten tan atractives que tot i que la seva instal·lació requereix un pressupost major, el nombre de defensors del paper pintat no para de créixer.

Ratlles, motius i textures

En la majoria de les llars els papers de dissenys a ratlles i llisos són els més habituals, però des de fa un temps, el ventall s’ha ampliat tant que pot resultar bastant complicat triar un.

Els més cridaners i innovadors són els d’imitació de textures. Als papers que simulen traços de pintura, se sumen els que busquen l’aparença de llistons de fusta o maons a la vista. Tots ells aconsegueixen donar un toc molt personal a l’habitatge.

A més de les ratlles i les textures, el paper permet dissenys que amb la pintura resultarien molt complicats. És el cas dels papers amb grafits, retrats, paisatges, etc.

Pel que fa a disseny, sens dubte, el paper pintat li dóna mil voltes a la pintura. Ara ets tu el que hauria de valorar el que prefereix, necessita o es pot permetre (econòmicament). ¿Paper o pintura? Aquesta és la qüestió.

гриль домашнийфирменные футболкиavtomatika italtecnica

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *