Propostes per a estades infantils

Quan parlem d’espais destinats als més petits de la casa, els colors vius i els elements infantils i de joc, solen estar presents en cadascun dels racons de la seva habitació. Encara que a més del temps per al joc, també hem de prevenir sobre possibles accidents que poden donar-se fàcilment, com pot ser en un bany.

En el bany podem trobar endolls, productes tòxics i petits electrodomèstics i molts elements més, que poden posar en risc la seguretat dels més petits. Avui et portem a Apialia Girona, alguns consells per a la decoració i seguretat en el bany infantil.
Com aconseguir una decoració infantil
Per a això pots utilitzar cortines de dutxa amb motius infantils o de colors vius, i conjuntar-ho amb un lot de tovalloles a joc. També et pots animar i pintar una de les parets de color càlid o utilitzar vinils decoratius amb el personatge de dibuixos preferit del teu petit. Amb aquest detall, ell estarà encantat i el teu aconseguiràs que l’estada tingui aquest aire infantil que estàs buscant.

Utilitza elements amb una temàtica infantil
En aquest cas, pots escollir uns pots amb formes divertides per a guardar el raspall de dents, disposar d’una sabonera amb formes infantils, o fins i tot guardar les seves joguines per a la banyera en una pràctica prestatgeria. A ell li encantarà passar el temps en el bany, i alhora, ho tindràs tot organitzat i baix control.

Controlar els utensilis electrònics
Quan abans parlàvem de seguretat, ens referíem al fet que has d’emmagatzemar de forma ràpida i pràctica tots els elements electrònics que puguin ocasionar algun incident. Busca prestatgeries que no estiguin a la seva altura perquè no pugui ser senzill arribar a elles. També pots comprar uns protectors d’endolls, tenen un preu molt reduït i són molt pràctics d’utilitzar en aquests casos.

Què et sembla la proposta de bany infantil?

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *