Quins colors es porten en decoració aquesta tardor 2018

Estem entrant a la recta final de l’estiu, però tal com dicta la moda, ja comencem a veure en els aparadors les primeres propostes per a aquesta tardor. El món de la decoració tampoc escapa a la vorágine dels canvis, i quan s’acabi la calor, i comencem ‘la volta al col·le’, ens vindrà de gust donar-li un toc de tardor a la nostra casa per començar aquesta nova etapa de l’any amb la il·lusió del canvi.

Els verds, que han estat aquest estiu recordant-nos els espais tropicals, segueixen estant de moda aquesta tardor, en concret el verd fosc i el verd maragda, el primer combinat amb elements en tons vermells, és un avançament per anar preparant-nos per al Nadal.

El blau cobalt ha vingut per quedar-se, ja que aquest color i la gamma de blaus de tons marins, combinats amb peces de metall o fustes clares segueix sent també una bona aposta per a la tardor.

El gris, que és un dels colors més elegants, és una clara tendència del 2018, es tracta d’un color neutre que amplia visualment l’espai i que aconsegueix que qualsevol habitació respiri elegància i modernitat. Si no t’atreveixes a posar-ho en la paret, utilitza-ho per a mobles i sofàs o opta per tons perles, ja que aquests tons combinen molt bé amb diferents decoracions.

Els tons xocolata, en les seves diferents versions, combinats amb grocs són tons molt tardorencs, si afegim elements en vermell, ens donaran molta força ja que potencien la llum i la lluentor.

D’altra banda, en les tendències cromàtiques d’aquesta tardor, hi ha altres colors que també vénen trepitjant fort si ets més atrevit. Parlem de colors com el terracota, així com els colors bronze. I si el que vols és impactar de debò, el taronja es perfila com un color amb molta energia a més de que proporciona calidesa als espais.

Propostes de color variades per associar el canvi d’estació en funció de la nostra personalitat i el nostre estat d’ànim. Què et sembla?

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *