Hipoteques, com funcionen

Estàs buscant comprar un pis i no saps per on començar?
A Apialia Girona et portem un post perquè coneguis alguns aspectes clau que has de tenir en compte abans de comprar la teva casa a Girona.

Troba el tipus d’habitatge que necessites
És imprescindible que t’informis bé sobre quin tipus d’habitatge s’adapta millor a les teves necessitats. Existeixen moltes opcions a l’hora de comprar un habitatge, per això, és important conèixer quines necessitats tens quant a l’habitatge i veure quins objectius cerques en comprar la teva. Si vols augmentar la unitat familiar, o t’estàs plantejant tenir una mascota…, són alguns dels factors clau que hauràs de preguntar-te abans de començar amb la teva cerca i donar amb el tipus d’habitatge que necessites.

La ubicació perfecta
En aquest cas sona molt obvi, però moltes vegades no sabem quin barri ens convé més a l’hora de buscar un pis. El preu és un factor molt important, però el mateix o més, pot arribar a ser la seva ubicació.

Si depens del transport
Encara que la majoria de districtes estan ben comunicats, hauràs de tenir en compte la proximitat i el temps que inverteixis en cadascun dels teus desplaçaments.

Si disposes de cotxe propi i el transport no és la teva preocupació principal
És important tenir en compte el preu mitjà de places garatge i/o pàrquing, ja que depèn del barri al que pertanyis pot arribar a variar molt el seu preu.

Activitats d’oci
Hauràs d’informar-te bé de si el districte és accessible a l’oci, si disposa de restaurants a prop, escoles per als teus fills, -i també para tot el contrari-; si existeix un excés de turisme, locals nocturns que t’arruïnin el somni… ja que a la llarga seran més que motius per voler canviar de domicili.

Quina hipoteca triar?
Aquest és un dels passos més difícils. Tipus variable o fix?

Tipus variable
Actualment les hipoteques a tipus variable són una opció molt atractiva a causa que l’Euribor segueix bastant baix. Actualment, són una oportunitat molt favorable en aquests moments.

Tipus fix
Les hipoteques a tipus fix són una bona alternativa, ja que sense ser tan interessant en aquests moments segueix sent una oferta atractiva, ja que permet oferir tipus molt més baixos que en el passat. Aquest tipus d’hipoteca està especialment recomanada a persones que volen evitar qualsevol tipus de contratemps quant a la quota de la seva hipoteca.

Deixa’t assessorar
Moltes persones prefereixen buscar habitatge pel seu compte i embarcar-se en la compra de la seva casa sense cap tipus d’assessorament previ. El que al principi pot semblar un estalvi econòmic, pot transformar-se en futurs quebraderos de cap i males decisions.
La nostra recomanació és que busquis a professionals en aquest camp perquè t’assessorin en una decisió tan important com aquesta. A Apialia Girona et podem assessorar sense compromís.

Estàs buscant un pis de compra? Vols assessorament sobre quina hipoteca és millor per a tu?

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *