8 Idees per decorar els tests de casa teva

Ja veuràs com sense adonar-nos ens plantarem a la primavera, l’estació que ve acompanyada d’una explosió de colors. Arribaran aquells dies en els que de sobte, et vindrà de gust canviar la decoració hivernal de casa teva per donar-li una mica més de vida; canviar els colors marrons i pastís per uns altres més virolats i alegres, posar flors fresques, etc.

Perquè vagis preparant la terrassa o balconada del teu pis a Girona, avui  et donem idees per personalitzar tests.

1. Test folrat amb fils

Una idea súper senzilla que et permetrà renovar els teus tests per menys de 3 euros. Compra dos cabdells de llana fina de colors diferents i cola blanca. Escampa-la al voltant del test i després, vas enrotllant el fil tal i com es veu a la imatge.

2. Test amb botons de colors

Si a la teva família hi ha alguna modista o cosidora, segur que té algun pot ple de botons. Si no, els pots comprar per molt pocs diners. També necessitaràs ciment blanc de manualitats, per col·locar-lo al voltant de tot el test i poder-hi enganxar els botons. Una idea divertida i fàcil per fer amb els més petits de casa.

3. Test amb somriure

Aquesta idea està sent tendència entre els aficionats a les manualitats DIY d’estil vintage. Ja veus que és d’allò més senzill de fer, simplement has de pintar el test amb esmalt blanc, i després dibuixar-li la cara amb pintura negra o amb un retolador permanent. Una bona idea per regalar!

4. Test folrat amb tela

Pots fer que un simple test tingui personalitat pròpia folrant-la amb una tela estampada com la que veus a la imatge. És tan senzill de fer com la primera que t’hem mostrat. Necessitaràs cola per a teixits, un pinzell i tisores. Posa-la al rebedor del teu pis i veuràs que bé que queda!

5. Tests mexicans

Si t’agrada l’estil “old school”, les calaveres i la cultura mexicana de Catrina i la ironia de la mort, no et podràs resistir a aquesta idea per decorar els tests del teu pis a Girona. Això sí, esperem que tinguis certa gràcia dibuixant!

6. Tests – pissarra

Per als amants de la cuina i de tenir les seves pròpies plantes aromàtiques a casa. Tan sols necessites pintura de pissarra, coneguda com a “chalk paint”, i un guix. Podràs esborrar el nom del test cada vegada que canviïs de planta!

видеокамеры внутреннего наблюденияпосуда екатеринбург интернет магазинкарандаш под цвет губ

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *